Beleid

Ons kittenbeleid

Onze kittens worden in ons gezin met veel aandacht grootgebracht. Ze groeien op in de huiskamer met onze andere poezen en onze 2 kinderen.

Na de geboorte worden de kittens aangemeld bij Neocat en krijgen een stamboom en eigendoms certificaat. Deze krijgt u met de verhuizing van de kitten mee waarmee u de nieuwe officiële eigenaar van de kitten wordt. Indien u interesse heeft voor een kitten, kunt u op de wachtlijst geplaatst worden. Wij willen wel altijd eerst kennismaken en zien waar onze kittens gaan wonen.

Bij ons worden de kittens aan liefhebbers als huisdier verkocht ( een fokdier kan vooraf besproken worden).

Katertjes worden gecastreerd voor ze verhuizen.

Als u een kitten wilt kopen, vragen wij reserveringskosten, die € 150,- bedragen. Als alles goed gaat met de kitten maken wij een afspraak om de kitten te laten verhuizen. Dit is echter nooit voor de 13de week na de geboorte vanwege onder andere de socialisatie door de moederpoes. Informeer bij ons liever niet naar een kitten als u overweegt om het kitten vrij buiten te laten lopen of een kitten zonder stamboom wilt, daar zitten de asiels al helemaal vol mee. Wij verwachten dat een toekomstig baasje regelmatig langskomt om de kitten te leren kennen voor ze gaan verhuizen. Wij zullen een kitten dan ook nooit meegeven na alleen telefonisch of mailcontact. Dit is bij de meeste cattery’s de gang van zaken.

Voor vragen kunt u ons altijd mailen: klaas_bianca@cattery-oeteshenije.nl